Novosti

JANTAR zaokružuje 25 godina postojanja uz nagradu Zlatna Kuna HGK za najuspješnijeg malog poduzetnika u SDŽ

Povod je rođendanski i svečarski. Od male kvartovske škole JANTAR je izrastao u respektabilnu školu stranih jezika i ustanovu za obrazovanje odraslih, koji 15. siječnja 2017. obilježava 25 godina postojanja i uspješnog poslovanja.

Od „one-woman-banda“ i nekoliko desetaka učenika narasli smo do tima od 20 zaposlenih i 1500 polaznika godišnje. Stalan rast i razvoj rezultat su našeg ulaganja u profesionalno usavršavanje rukovodnog i nastavnog osoblja, proširivanje nastavnih programa, modernizaciju nastavnih procesa te sustavno brendiranje.

2015. godina bit će zapisana zlatnim slovima u povijesti Jantara. U toj smo godini dva puta povukli bespovratna sredstva iz europskih fondova zahvaljujući kojima smo izvršili informatizaciju svih poslovnih procesa i omogućili profesionalno usavršavanje naših profesora diljem Europe. 2015. godine Jantar je postao ponosni nositelj znaka “Hrvatska kvaliteta”, kao jedina škola u regiji i među prvih pet u Republici Hrvatskoj.

Kruna svega je plaketa Zlatna kuna za najuspješniju malu tvrtku u 2015. godini u Splitsko-dalmatinskoj županiji, što znači da smo ispunili 21 kriterij  Hrvatske gospodarske komore. Nije sve uvijek bilo slatko niti je sve teklo glatko, ali upornošću, voljom i vjerom u cilj učvrstili smo svoje mjesto na turbulentnom tržištu i osigurali opstojnost. Zahvaljujem mojim djelatnicima što su me slijedili u mojoj misiji i viziji i čestitam im na ovom izvanrednom uspjehu

Izvještaj sjednice Gospodarskog vijeća Županijske komore Split

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM