Novosti

Ljetna škola engleskog u Cambridge-u

Dragi roditelji i polaznici,

I ovog ljeta, drugu godinu zaredom, škola Jantar za svoje polaznike organizira ljetnu školu engleskog jezika u Velikoj Britaniji. Ljetni tečajevi organizirani su u suradnji s renomiranom školom Select English a ove godine planirani su tečajevi za osnovnoškolce od 4. razreda naviše, kao i srednjoškolce. Organizacija tečaja moguća je i za odrasle polaznike kao i roditelje polaznika, sve na lokacijama u i u blizini Cambridgea.

Planirani termin održavanja je 23.7.2017. – 5.8.2017. Navedene cijene uključuju dvotjedni tečaj, smještaj, obroke, te sve dodatne aktivnosti kao što su društvene aktivnosti, posjeti muzejima, jednodnevne ekskurzije u London i još mnogo toga. Cijene ne uključuju avionske karte.

Sastanak za sve zainteresirane će se održati u Jantarovim prostorijama na adresi Poljička 26a u petak, 27. siječnja s početkom u 17:30h. Sastanak uključuje i prezentaciju prošlogodišnjeg putovanja u Cambridge.

Bernardiston Hall
Za polaznike do 13 godina
Cijena: £ 1.380
Info: www.selectenglish.co.uk/packages/barnardiston-hall

Friends' Saffron Walden
Za polaznike 12-16 godina
Cijena: £ 1.470
Info: www.selectenglish.co.uk/packages/friends

Magdalene College, Cambridge University
Za polaznike 16-25 godina
Cijena: £ 1.920
Info: www.selectenglish.co.uk/packages/magdalene-college

Sve cijene izražene su u GBP. Plaćanje se vrši u HRK po srednjem tečaju HNB-a na dan uplate. Popust od 5% primjenjuje se na jednokratne uplate u cijelosti do 1.3.2017.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM