Novosti

Škola Jantar i Prokultura Split objavljuju početak suradnje u Kući jezika i kulture Omiš

Pod motom "ovladati jezikom znači upoznati kulturu drugoga i predstaviti sebe!", Kuća jezika i kulture - Omiš i ove godine najavljuje bogatu ponudu kulturnih i jezičnih programa poput izložbi, koncerata, stručnih skupova, tematskih predavanja, radionica, interpretacija fotografija te druženja Kluba prijatelja knjige. Idejna začetnica projekta Prokultura – Split, za partnera u provođenju tečajeva stranih jezika odabrala je upravo školu Jantar.

Pozivamo Vas da se u Kući jezika i kulture uključite u tečajeve francuskog, engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, ruskog i hrvatskog jezika. Nastava će se izvoditi po verificiranim metodama sukladno programima škole Jantar, usklađenima sa strukovnim standardima kvalitete i odobrenima od MZOS-a. 

Za polaznike koji imaju određeno predznanje jezika bit će organizirano testiranje u Kući jezika i kulture - Omiš ili u Jantaru - Split, sukladno dogovoru. 

Dodatne informacije o nastavi stranih jezika pronađite na našim web stranicama. Za testiranje i upis ispunite našu online prijavu s napomenom “Kuća jezika i kulture – Omiš”, nazovite nas na 021/370-477 ili nam pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM