Aloha – mentalni razvoj za djecu

Djeci je igra najvažniji dio života, pa se kroz nju i najbolje uči. Ona je zabavan način približavanja gradiva djeci, što im kasnije omogućava bolji uspjeh i učinkovito svladavanje problema, budući da razvija intelektualne, kognitivne i socijalne sposobnosti. ALOHA program Vašem djetetu omogućava stvaranje korisnih navika koje će mu/joj pomoći u usvajanju sadržaja te postizanju boljeg akademskog uspjeha.

Ovaj program osmišljen je za djecu dobi od 4 do 13 godina. Prednost ALOHA Mental Arithmetic programa je taj što povećava inteligenciju djece zahvaljujući podučavanju temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre. Da objasnimo bolje: abakus je alat za računanje koji vuče podrijetlo od drevne Mezopotamije; usavršili su ga Grci, a stoljećima se koristi u Kini. Zovemo ga i praocem današnjih kompjutera, a u ALOHA metodi koristi se kao sredstvo za mentalnu aritmetiku, vizualizaciju i uravnotežen razvoj obje moždane polutke, odnosno razvoj cjelokupnog kognitivnog i intelektualnog potencijala djece.

ALOHA označava Abacus Learning of Higher Arithmetic, koji se u više od 20 godina proširio u preko 30 zemalja na 5 kontinenata te ga u više od 4000 centara širom svijeta pohađa oko 5 milijuna djece. Jedna od glavnih karakteristika ovog programa je njegov razigran i interaktivan karakter. Djeca uče i u isto se vrijeme zabavljaju, zahvaljujući metodološkom pristupu u kojem igre imaju najvažniju ulogu. Kroz ovaj pristup djeca razvijaju moć koncentracije te tako brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće. Uz to, poboljšavaju svoje računalne vještine i kompetencije, te razvijaju sposobnost efikasnog rješavanja problema.

Cijena jednog stupnja je 1.920,00 kn (plativo u 5 rata po 384 kn ili 4 rate po 480 kn), s tim da se zadnja rata plaća prije završnog ispita.

Cijena Abakusa je 168,00 kn (ALOHA ruksak i majica gratis).

Abakus i knjige nisu uračunati u cijenu programa.

Knjige za program Kids (školarci) i Tiny Tots (predškolci) – 1.stupanj

1. Knjiga A – za rad na satu
2. Knjiga B – vježbe za zadaću, prema danima
3. Knjiga Pažnja i koncentracija (koristi se dva stupnja)
4. Knjiga Test brzine i diktiranje brojeva (koristi se dva stupnja)

Ukupna cijena knjiga za 1. stupanj: 154,00 kn

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM