Družite se s nama na besplatnim radionicama Zdravstvenog učilišta Medical
Novosti

Družite se s nama na besplatnim radionicama Zdravstvenog učilišta Medical

U listopadu 2020.g. započinju programi prekvalifikacija u organizaciji Zdravstvenog učilišta Medical u suradnji sa školom Jantar. Ovom prilikom pozivamo Vas na besplatne radionice koje će se održati 4.9.2020. s početkom u 17:30 sati:


Radionica 1: Dentalni asistent i Farmaceutski tehničar

Kako bi smo vas što bolje upoznali sa zanimanjem Dentalni asistent i Farmaceutski tehničar organiziramo besplatno predavanje na kojem ćemo vas približiti procesu prekvalifikacije i upoznati vas sa sljedećim detaljima:

1. Uvjeti zapošljavanja dentalnih asistenata i farmaceutskih tehničara
2. Vještine i kompetencije koje očekuje vaš budući poslodavac
3. Mreža partnera Zdravstvenog učilišta Medical (ordinacije, poliklinike, ljekarne)
4. Kako izgleda proces prekvalifikacije (trajanje,predavanja,materijali)
5. Međusobno upoznavanje

S kim će te se družiti na predavanju?

Na predavanju će s vama biti Josip Sobin, koji je studirao bilogiju i kemiju u SAD-u, gdje je ujedno radio i postdiplomski iz molekularne biologije. Prvi dio karijere proveo u znanstveno-istraživačkom sektoru, gdje se bavio proteomikom u vrijeme kada je bila potpuno nova grana molekularne biologije a trenutno vodi svoju ustanovu za obrazovanje odraslih koja je dio međunarodne organizacije International House.

Družiti ćete se s ostalim kolegama koji se interesiraju za programe prekvalifikacije u Splitu kao i djelatnicima Zdravstvenog učilišta Medical koji će vam iz prve ruke dati odgovore na sva pitanja!

Kada? 04.09.2020. (petak) od 17:30 do 19:00
Gdje? U Poljičkoj cesti 26A, točnu lokaciju možete pronaći OVDJE (prostorije učilišta Jantar)

Ako smo Vas zaniteresirali slobodno se prijavite na neformalno druženje OVDJE … ne zaboravite poslati link prijateljima.
Ps. Broj mjesta je ograničen a svima ćemo poslati potvrdu o zaprimljenoj prijavu!


Radionica 2: Fizioterapeutski tehničar

Moderan način života uz razvoj tehnologije donijeli su nam bezbroj prednosti ali i mnogo nuspojava – jedna od njih je sjedilački način života uz manjak tjelesne aktivnosti koji je kreirao mnoge zdravstvene probleme (npr pretilost, kardiovaskularne bolesti, dijabetes tipa 2 i sl.)
Cjelodnevno sjedenje kao i manjak aktivnosti uzrokuje cijeli niz problema, naravno odgovor na to možemo pronaći u ciljanoj tjelesnoj aktivnosti, zdravom načinu života i naravno pomoći koju možemo dobiti od educiranih stručnjaka.

Fizikalna terapija neophodna je za saniranje bolnih stanja kralježnice i ostalih zglobova, sportskih ozljeda i sindroma prenaprezanja, a često je nužna i kao postoperativna rehabilitacija.

Drugim riječima, mogućnosti liječenja fizikalnom terapijom su široke. Ako ste brižljiva osoba koja bi rado pomogla drugima u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda, zanimanje Fizioterapeutskog tehničara je za Vas.

Iskoristite priliku i prijavite se na neformalno druženje koje organiziramo 04.09.2020. kako bi smo Vam pojasnili proces prekvalifikacije i upoznali Vas sa zanimanjem Fizioterapeutski tehničar.

Osim toga upoznat ćemo vas sa uvjetima zapošljavanja fizioterapeutskih tehničara kao i vještinama i kompetencijama koje očekuje Vaš budući poslodavac. Naravno, proći ćemo i mogućnosti daljnjeg školovanja i usavršavanja. Možda je prijava na ovo predavanje potez kojim ćete napraviti zaokret u Vašoj karijeri!

Kada? 04.09.2020. (petak) od 17:30 h do 19:00 h
Gdje? U Poljičkoj cesti 26A (prostorije učilišta Jantar) točnu lokaciju možete pronaći OVDJE

Ako smo Vas zainteresirali slobodno se prijavite na neformalno druženje OVDJE … ne zaboravite poslati link prijateljima.
Ps. Broj mjesta je ograničen a svima ćemo poslati potvrdu o zaprimljenoj prijavu!

Vidimo se!

Prijavite se na vrijeme
Prijave za Tečaj