Izmjene u održavanju nastave - Svibanj 2020
Novosti

Izmjene u održavanju nastave - Svibanj 2020

Dragi polaznici i roditelji,

Od 19.5.2020. ponovo je dopušten rad školama stranih jezika uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera. Do kraja školske godine ostalo je još svega tri tjedna, za mnoge grupe i manje. Iz sigurnosnih razloga, škola Jantar će svu nastavu nastaviti održavati online, uz mogućnost dolaska u učionice za one koji to žele već od ponedjeljka 25.5.2020.

Kako bismo osigurali potrebnu logistiku, molimo svakog polaznika da svom profesoru u najkraćem mogućem roku javi hoće li nastavu pohađati u prostorima Jantara ili će nastaviti online.

Broj polaznika u učionicama će biti ograničen na 5-10 polaznika ovisno o lokaciji, odnosno veličini učionice. U slučaju da broj polaznika koji se odluče na nastavu u učionicama premašuje dozvoljeni broj za pojedinu učionicu, morat ćemo uvesti neku vrstu rotacije pohađanja.

S obzirom na to da školu Jantar pohađaju polaznici svih dobnih skupina, te da u poslijednja dva mjeseca nismo imali nikakvih poteškoća s održavanjem nastave online, naša preporuka je da ovu školsku godinu završite online ukoliko je to moguće.

Ujedno, od ponedjeljka 25.5.2020. uredi na Blatinama i u Poljičkoj rade po redovnom radnom vremenu.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju, a sve dodatne informacije možete pronaći unutar našeg online sustava.

Vaš Jantar

Prijavite se na vrijeme
Prijave za Tečaj