Ljeto u Jantaru
Novosti

Ljeto u Jantaru

Piše: Iva Meštrović, profesorica


Naši su ljetni tečajevi u punom jeku, a mi se uz to već pripremamo za jesen.

U Jantaru se uvijek trudimo biti ukorak s vremenom pa tako odabiremo programe za naše polaznike koji odgovaraju potrebama modernog društva i obrazovanja.

Upravo radimo na izradi izvedbenih planova i smišljamo kako najbolje iskorisiti nove naslove za naše mlade đake, nešto starije tinejdžere i odrasle polaznike.

Novi naslovi koje smo odabrali za rano učenje engleskog, za naše đake od drugog do četvrtog razreda snažan naglasak stavljaju na razvoj vještina kroz interaktivno učenje i nude podršku kroz inovativan sadržaj i djeci bliske teme. Učenike potiču na razvoj vještina 21. stoljeća  kao što je primjerice kritičko razmišljanje. Ovaj program povezuje učionicu sa stvarnim svijetom i potiče dijeljenje ideja kroz komunikaciju i suradnju.

Novi programi za naše osmaše i srednjoškolce puni su poticajnih pitanja koja inspiriraju učenike da razmišljaju kritički o svijetu oko sebe. Metodologija istraživačkog učenja pomaže opremiti đake vještinama 21. stoljeća te ih pripremiti na uspijeh u školi ali i izvan nje.

Za naše odrasle polaznike već smo više od 20 godina vjerni New English Fileu. Tako će i ostati jer njihovi udžbenici pružaju odraslima dovoljno motivacije i prilike za upotrebu jezika i ravnotežu između vokabulara, gramatike i razvoja svih jezičnih vještina. Iako naslov ostaje isti, odabrali smo njegovo najnovije izdanje jer nudi osuvremenjene tekstove i vokabular te praktične interaktivne materijale.

Jedva čekamo početi s novim knjigama i sigurni smo da će se svidjeti i našim polaznicima.

Prijavite se na vrijeme
Prijave za Tečaj